Dienstenaanbod

Wat kan wzc Het Park jou bieden?

Heb jij nood aan extra zorgen? Dan is wzc Het Park de ideale plaats om te wonen. Dankzij het uitgebreid dienstenaanbod van Het Park, hebben we voor iedere 65-plusser de perfecte woonoplossing. Daardoor bouwen we samen met jou aan een kleurrijk leven!

Dienstenaanbod Het Park

Woonzorgcentrum

Een eigen kamer met het nodige comfort waar jij als 65-plusser kan wonen. Of je nu veel of weinig zorgen nodig hebt, wzc Het Park voorziet zorg op jouw maat!

Dienstenaanbod Het Park

Assistentiewoning

Wil jij graag zelfstandig blijven wonen maar heb je toch nood aan extra zorg? Dan is een serviceflat of assistentiewoning in het Oeterpark de oplossing!

Dienstenaanbod Het Park

Extra dienstverlening

Laat je in de watten leggen in ons kapsalon of kom een kop koffie drinken in de gezellige cafetaria.

 • Sarah Maggen

  Wat mag je verwachten van ons?

  We werken aan de kwaliteit binnen ons huis en benadrukken het wonen en leven. Daarnaast kunnen de bewoners iedere ochtend aanschuiven aan het uitgebreid ontbijtbuffet. We organiseren ook veel activiteiten voor hen en werken steeds themagebonden.
  Sarah Maggen
  Referentiepersoon dementie & ergotherapeut
 • Jan Zels

  Wat mag je verwachten van ons?

  Als ergotherapeut doe ik vaak zot en dat doe ik graag! De mensen appreciëren dat! Wat ik hier een grote troef vind? Het is een huis midden in Neeroeteren. Het Park leeft in Neeroeteren en Neeroeteren leeft in Het Park.
  Jan Zels
  Ergotherapeut
 • Annik Schoofs

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het is hier heel huiselijk en fijn. We zijn redelijk kleinschalig dus iedereen kent iedereen. We leveren goede zorgen en de bewoners staan bij alle collega’s op de eerste plaats.
  Annik Schoofs
  Afdelingshoofd verpleging
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben gelukkig als mijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen op bezoek komen. Ze mogen hier altijd op bezoek komen, wanneer ze maar willen. Bovendien zijn er veel activiteiten met veel variatie in Het Park. Door de dag ga ik bijvoorbeeld wandelen, om 16u gaan we vaak kaarten, de Zorgtoppers organiseren twee keer per week kienen en we doen ook creatieve activiteiten zoals schilderen.
  Maria
  Bewoonster Oeterpark
 • Thoke

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik heb hier altijd al graag gewoond. Ik voel me hier echt thuis.
  Thoke
  Bewoonster
 • Rita

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik heb hier veel volk rond mij en heb hier veel vriendinnen gemaakt. Ik drink ook al eens graag een tasje koffie en het eten is hier buitengewoon lekker!
  Rita
  Bewoonster

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

089 86 60 60
phone