Extra dienstverlening

Cafetaria De Bongerd

We hebben een gezellige cafetaria op de woonzorgcampus van Het Park: De Bongerd. Je kan er terecht voor een lekkere kop koffie of een frisse pint. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom, want Het Park wil de lokale gemeenschap graag betrekken bij de activiteiten van het wzc. Binnenkort wordt de cafetaria uitgebreid met een gezellig terras.

In de voormiddag organiseren we dagelijks de volgende activiteiten in De Bongerd:

 • Turnen
 • Koken
 • Creamomenten
 • Muzikale workshops

In de namiddag is de cafetaria open voor bezoek van familie en vrienden.
Ook het kienen, de quizzen en optredens vinden in de namiddag plaats.

Openingsuren
Weekdagen: van 14u30 tot 17u30
Weekends: van 14u30 tot 18u00

Kapsalon

Zin in een nieuwe coupe? Sinds 1996 kan je terecht in ons eigen kapsalon. Het salon is volledig uitgerust en biedt heel wat diensten aan. Zo kan je je haar laten kleuren, knippen, föhnen, wassen en een permanent laten zetten.

Onze kapster werkt op zelfstandige basis en komt een aantal dagen per week naar het kapsalon. In overleg met de bewoner en de familie, spreken we samen een datum af voor een kappersbezoek.

 • Sarah Maggen

  Wat mag je verwachten van ons?

  We werken aan de kwaliteit binnen ons huis en benadrukken het wonen en leven. Daarnaast kunnen de bewoners iedere ochtend aanschuiven aan het uitgebreid ontbijtbuffet. We organiseren ook veel activiteiten voor hen en werken steeds themagebonden.
  Sarah Maggen
  Referentiepersoon dementie & ergotherapeut
 • Jan Zels

  Wat mag je verwachten van ons?

  Als ergotherapeut doe ik vaak zot en dat doe ik graag! De mensen appreciëren dat! Wat ik hier een grote troef vind? Het is een huis midden in Neeroeteren. Het Park leeft in Neeroeteren en Neeroeteren leeft in Het Park.
  Jan Zels
  Ergotherapeut
 • Annik Schoofs

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het is hier heel huiselijk en fijn. We zijn redelijk kleinschalig dus iedereen kent iedereen. We leveren goede zorgen en de bewoners staan bij alle collega’s op de eerste plaats.
  Annik Schoofs
  Afdelingshoofd verpleging
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben gelukkig als mijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen op bezoek komen. Ze mogen hier altijd op bezoek komen, wanneer ze maar willen. Bovendien zijn er veel activiteiten met veel variatie in Het Park. Door de dag ga ik bijvoorbeeld wandelen, om 16u gaan we vaak kaarten, de Zorgtoppers organiseren twee keer per week kienen en we doen ook creatieve activiteiten zoals schilderen.
  Maria
  Bewoonster Oeterpark
 • Thoke

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik heb hier altijd al graag gewoond. Ik voel me hier echt thuis.
  Thoke
  Bewoonster
 • Rita

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik heb hier veel volk rond mij en heb hier veel vriendinnen gemaakt. Ik drink ook al eens graag een tasje koffie en het eten is hier buitengewoon lekker!
  Rita
  Bewoonster

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

089 86 60 60
phone