De week voor dementie

Op 21 september was het werelddementiedag, daarom stond de week van 9 tot 13 september in het teken van 'De week voor dementie'. Op deze manier wordt extra aandacht gevraagd voor personen met dementie.

Uiteraard werden er in Het Park tal van activiteiten georganiseerd om onze bewoners (en hun familie) eens extra te verwennen.

We startten de week met de daguitstap naar Mondo Verde. De mensen die niet mee gingen, werden in ons huis verwend door een handmassage, voetenbadje en gezichtsverzorging. 
Er werden samen liedjes van vroeger gezongen, pannenkoeken gebakken op grootmoeders wijze en maakten samen een zintuigenwandeling.
Op vrijdag werd de week afgesloten met een verwenontbijt voor de bewoners en hun familie. Gezellig samen ontbijten en genieten van elkaar. 
's Middags werd er een musical georganiseerd door de therapeuten, gebaseerd op de liedjes en outfits uit de oude doos.

Een grote dank u wel aan alle medewerkers en vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen aan deze mooie week.

Recent nieuws
Voorstelling van onze Parkclowns

We willen ons even voorstellen, wij zijn Moppie en Snoepie.                      Elke woensdagvoormiddag proberen we op bezoek te komen bij onze bewoners met dementie en ik denk, al zeg ik het zelf, dat we wel welkom zijn.

Lees meer
Uitstap Mondo Verde

In september is het de gewoonte om de zomer af te sluiten met een daguitstap. 20 bewoners, hun familie en enkele vrijwilligers genoten samen van deze uitstap in Mondo Verde. Onder een prachtige nazomerse zon bezochten we de verschillende dieren en maakten een grote

Lees meer