De week voor dementie

Op 21 september was het werelddementiedag, daarom stond de week van 9 tot 13 september in het teken van 'De week voor dementie'. Op deze manier wordt extra aandacht gevraagd voor personen met dementie.

Uiteraard werden er in Het Park tal van activiteiten georganiseerd om onze bewoners (en hun familie) eens extra te verwennen.

We startten de week met de daguitstap naar Mondo Verde. De mensen die niet mee gingen, werden in ons huis verwend door een handmassage, voetenbadje en gezichtsverzorging. 
Er werden samen liedjes van vroeger gezongen, pannenkoeken gebakken op grootmoeders wijze en maakten samen een zintuigenwandeling.
Op vrijdag werd de week afgesloten met een verwenontbijt voor de bewoners en hun familie. Gezellig samen ontbijten en genieten van elkaar. 
's Middags werd er een musical georganiseerd door de therapeuten, gebaseerd op de liedjes en outfits uit de oude doos.

Een grote dank u wel aan alle medewerkers en vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen aan deze mooie week.

Recent nieuws
Aanpassing bezoekregeling

! Bericht voor onze bewoners, families en mantelzorgers!   Beste familieleden, Net als u volgen wij de Corona-berichtgeving op de voet en jammer genoeg stellen we vast dat de cijfers ongunstig evolueren.   Voor de veiligheid van onze bewoners zullen we

Lees meer
Verduidelijking bezoekregeling

Beste families, Vanaf maandag 15 juni 2020 hebben we onze bezoekregeling in ons WZC Het Park versoepeld. Schijnbaar zijn onze regels niet zo duidelijk daarom kort op een rij: 1. U mag dagelijks op bezoek. U bent verplicht zich aan te melden en te registreren aan de

Lees meer