De week voor dementie

Op 21 september was het werelddementiedag, daarom stond de week van 9 tot 13 september in het teken van 'De week voor dementie'. Op deze manier wordt extra aandacht gevraagd voor personen met dementie.

Uiteraard werden er in Het Park tal van activiteiten georganiseerd om onze bewoners (en hun familie) eens extra te verwennen.

We startten de week met de daguitstap naar Mondo Verde. De mensen die niet mee gingen, werden in ons huis verwend door een handmassage, voetenbadje en gezichtsverzorging. 
Er werden samen liedjes van vroeger gezongen, pannenkoeken gebakken op grootmoeders wijze en maakten samen een zintuigenwandeling.
Op vrijdag werd de week afgesloten met een verwenontbijt voor de bewoners en hun familie. Gezellig samen ontbijten en genieten van elkaar. 
's Middags werd er een musical georganiseerd door de therapeuten, gebaseerd op de liedjes en outfits uit de oude doos.

Een grote dank u wel aan alle medewerkers en vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen aan deze mooie week.

Recent nieuws
Voorzitter Jo Vandeurzen maakt kennis met het Park

Sinds vorige maand heeft Integro een nieuwe voorzitter, namelijk Jo Vandeurzen. Gisteren maakte hij tijd om het Park te leren kennen. Hij kreeg een voorstelling over ons huis en maakte daarna kennis met de bewoners en medewerkers. Wij kijken alvast uit naar een boeiende

Lees meer
Seniorenweek

Van 18 - 22 november vierden we in het Park de seniorenweek. Dit jaar kozen we voor het thema 'SCHLAGER'. Op maandag trapten we de week af met een verwenontbijt. De voeten werden gestrekt op het ritme van de Romeo's en andere SCHLAGERartiesten. In de namiddag kwam er een

Lees meer