Seniorenweek

Van 18 - 22 november vierden we in het Park de seniorenweek. Dit jaar kozen we voor het thema 'SCHLAGER'.

Op maandag trapten we de week af met een verwenontbijt. De voeten werden gestrekt op het ritme van de Romeo's en andere SCHLAGERartiesten. In de namiddag kwam er een talrijke opkomst voor de SUPERkien. Er werden dan ook SUPERmooie prijzen voor onze senioren voorzien. De andere bewoners werden verwend met een massage en relaxatie.

Dinsdagnamiddag kregen onze senioren een heerlijke nostalgische boekwijtkoek. Een ideaal moment om de herinneringen van vroeger boven te halen.
Naar traditie vond woensdag de bonte namiddag plaats. Een gezellig samen zijn, met hilarische optredens door onze medewerkers.

De week werd afgesloten met een live optreden van de Dalton Gang. Er werd gedanst, gelachen en vooral veel genoten. 
We kunnen de geslaagde seniorenweek met een voldaan gevoel afsluiten!

Een dikke pluim voor de medewerkers van het ergo-animatieteam en alle andere medewerkers en vrijwilligers voor deze geslaagde week!

 

Enkele sfeerbeelden

Recent nieuws
Kerstmarkt

Ook dit jaar vond er een kerstmarkt plaats in het Park en in het dorp.De bewoners en het ergo-animatie team zorgden voor mooie decoratie, die er verkocht werd. De opbrengst gaat dan ook naar de aankoop van nieuw materiaal voor onze bewoners.  

Lees meer
Voorzitter Jo Vandeurzen maakt kennis met het Park

Sinds vorige maand heeft Integro een nieuwe voorzitter, namelijk Jo Vandeurzen. Gisteren maakte hij tijd om het Park te leren kennen. Hij kreeg een voorstelling over ons huis en maakte daarna kennis met de bewoners en medewerkers. Wij kijken alvast uit naar een boeiende

Lees meer