Seniorenweek

Van 18 - 22 november vierden we in het Park de seniorenweek. Dit jaar kozen we voor het thema 'SCHLAGER'.

Op maandag trapten we de week af met een verwenontbijt. De voeten werden gestrekt op het ritme van de Romeo's en andere SCHLAGERartiesten. In de namiddag kwam er een talrijke opkomst voor de SUPERkien. Er werden dan ook SUPERmooie prijzen voor onze senioren voorzien. De andere bewoners werden verwend met een massage en relaxatie.

Dinsdagnamiddag kregen onze senioren een heerlijke nostalgische boekwijtkoek. Een ideaal moment om de herinneringen van vroeger boven te halen.
Naar traditie vond woensdag de bonte namiddag plaats. Een gezellig samen zijn, met hilarische optredens door onze medewerkers.

De week werd afgesloten met een live optreden van de Dalton Gang. Er werd gedanst, gelachen en vooral veel genoten. 
We kunnen de geslaagde seniorenweek met een voldaan gevoel afsluiten!

Een dikke pluim voor de medewerkers van het ergo-animatieteam en alle andere medewerkers en vrijwilligers voor deze geslaagde week!

 

Enkele sfeerbeelden

Recent nieuws
Werelddag dementie

Beste familieleden,  Op maandag 21 september 2020 is het ‘werelddag dementie 2020’. Ondanks de Coronamaatregelen willen we ook dit jaar onze bewoners extra verwennen.  We plannen op deze dag een verwenontbijt, een optreden en een barbecue.

Lees meer
HEIFIESTE NEEROETEREN SCHENKT € 750.00 EN TRAKTEERT BEWONERS OP IJS IN WZC HET PARK

 HEIFIESTE NEEROETEREN SCHENKT € 750.00 EN TRAKTEERT BEWONERS OP IJS IN WZC HET PARK In volle Corona-crisis werd het bestuur van de Heifiëste geconfronteerd met een beslissing van de Nationale Veiligheidsraad dat er in de zomer van 2020 geen evenementen mochten

Lees meer