HEIFIESTE NEEROETEREN SCHENKT € 750.00 EN TRAKTEERT BEWONERS OP IJS IN WZC HET PARK

 HEIFIESTE NEEROETEREN SCHENKT € 750.00 EN TRAKTEERT BEWONERS OP IJS IN WZC HET PARK

In volle Corona-crisis werd het bestuur van de Heifiëste geconfronteerd met een beslissing van de Nationale Veiligheidsraad dat er in de zomer van 2020 geen evenementen mochten plaatsvinden. Echter rond hun vaste datum van 15 augustus zouden ze graag iets organiseren voor de gemeenschap van Neeroeteren en in het bijzonder voor een sociale instelling die getroffen was door het Corona-virus. Lang moesten de bestuursleden niet nadenken en ze contacteerden WZC Het Park: gelegen in het centrum van Neeroeteren.Tijdens de eerste golf van Corana-besmetingen overleden een aantal bewoners die reeds jaren in het zorgcentrum verbleven.

Maanden geleden  werden de contacten gelegd om tijdens het afgelopen weekend van OLV Hemelvaart al de bewoners te trakteren op een ijsje van de Food Faktorie.

Jaarlijks steunen de Heifiëste een sociaal doel. Omdat dit jaar Corona heel actueel is en door de noodgedwongen annulatie van hun feesten: schenken ze een cheque van € 750 aan WZC Het Park. Omdat tijdens Corana gebleken is dat het contact met de buitenwereld noodzakelijk is, worden er met deze schenking tablets aangekocht. Hiermee communiceren  onze bewoners met familieleden die noodgedwongen thuis zijn omdat het bezoek tijdens een Corona-crisis verboden is. 

Sedert half april is WZC Het Park Corona vrij en we hopen dit zo te houden. Bezoek is toegelaten doch onder strikte voorwaarden. Tevens voelen de nieuwe bewoners zich inmiddels thuis in WZC Het Park. Als lid van de Integro-groep bieden we onze bewoners een hoogstaande en kwaliteitsvolle verzorging aan in een huiselijke sfeer met de nadruk op familiale aanpak.

Directeur Johan Wynen vond op  zaterdag 15 augustus  de tijd om een aantal bestuursleden van de Heifiëste uit te nodigen. Een afvaardiging van de Heifiëste overhandigt officieel de cheque van € 750 en hebben ijs bij voor alle bewoners en het aanwezig zorgpersoneel. Langs deze weg danken wij hen van harte voor dit prachtige gebaar waarvan de getuigenis op bijgevoegde foto.

 

Directeur Johan Wynen van WZC Het Park en een afvaardiging van het Heifiëste team   (Foto Willy Stukken)  

 

 

Recent nieuws
Werelddag dementie

Beste familieleden,  Op maandag 21 september 2020 is het ‘werelddag dementie 2020’. Ondanks de Coronamaatregelen willen we ook dit jaar onze bewoners extra verwennen.  We plannen op deze dag een verwenontbijt, een optreden en een barbecue.

Lees meer
Aanpassing bezoekregeling

! Bericht voor onze bewoners, families en mantelzorgers!   Beste familieleden, Net als u volgen wij de Corona-berichtgeving op de voet en jammer genoeg stellen we vast dat de cijfers ongunstig evolueren.   Voor de veiligheid van onze bewoners zullen we

Lees meer