Huiselijkheid Het Park

Huiselijkheid

Een gezellig thuisgevoel staat centraal bij wzc Het Park. Je woont hier niet alleen, je bent hier thuis. Jouw mentor probeert samen met jou te achterhalen wat ‘thuis voelen’ voor jou betekent. Elke dag halen we samen met jou het beste uit het leven. Dat is ons doel. Plezier maken vinden we enorm belangrijk. Geen enkele dag is hetzelfde bij Het Park. Je kan rekenen op veel afwisseling en heel veel leuke activiteiten. De Zorgtoppers geven elke dag het beste van zichzelf om wonen in Het Park zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien hebben we een grote tuin waar je gezellig kan vertoeven met je familie of je medebewoners. Is het mooi weer? Dan kan jij gewoon naar buiten om van het zonnetje te genieten.

Daarnaast verhogen we de huiselijkheid doordat jij carte blanche krijgt om je kamer in te richten. We vinden het belangrijk dat jij je persoonlijke spulletjes meeneemt. Zo zal jij je snel thuis voelen in het woonzorgcentrum.

Tot slot bekijken we ook de huiselijkheid op iedere afdeling. Die huiselijkheid bespreken we tijdens Parkparlement of de gebruikersraad.

 • Sarah Maggen

  Wat mag je verwachten van ons?

  We werken aan de kwaliteit binnen ons huis en benadrukken het wonen en leven. Daarnaast kunnen de bewoners iedere ochtend aanschuiven aan het uitgebreid ontbijtbuffet. We organiseren ook veel activiteiten voor hen en werken steeds themagebonden.
  Sarah Maggen
  Referentiepersoon dementie & ergotherapeut
 • Jan Zels

  Wat mag je verwachten van ons?

  Als ergotherapeut doe ik vaak zot en dat doe ik graag! De mensen appreciëren dat! Wat ik hier een grote troef vind? Het is een huis midden in Neeroeteren. Het Park leeft in Neeroeteren en Neeroeteren leeft in Het Park.
  Jan Zels
  Ergotherapeut
 • Annik Schoofs

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het is hier heel huiselijk en fijn. We zijn redelijk kleinschalig dus iedereen kent iedereen. We leveren goede zorgen en de bewoners staan bij alle collega’s op de eerste plaats.
  Annik Schoofs
  Afdelingshoofd verpleging
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben gelukkig als mijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen op bezoek komen. Ze mogen hier altijd op bezoek komen, wanneer ze maar willen. Bovendien zijn er veel activiteiten met veel variatie in Het Park. Door de dag ga ik bijvoorbeeld wandelen, om 16u gaan we vaak kaarten, de Zorgtoppers organiseren twee keer per week kienen en we doen ook creatieve activiteiten zoals schilderen.
  Maria
  Bewoonster Oeterpark
 • Thoke

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik heb hier altijd al graag gewoond. Ik voel me hier echt thuis.
  Thoke
  Bewoonster
 • Rita

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik heb hier veel volk rond mij en heb hier veel vriendinnen gemaakt. Ik drink ook al eens graag een tasje koffie en het eten is hier buitengewoon lekker!
  Rita
  Bewoonster

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

089 86 60 60
phone