Zelfregie

Bij Het Park sta jij centraal. Wil je ’s avonds wat later naar bed en ‘s morgens wat langer blijven liggen? Dat kan! Is er iets dat je mist op het menu? Laat het weten en we houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen. Autonomie en medezeggenschap zijn kernwaarden bij Het Park. We luisteren naar jouw wensen en zoeken samen hoe we daaraan tegemoet kunnen komen. Zo kan jij de gebruiken van thuis zoveel mogelijk meenemen naar Het Park. Onze Zorgtoppers zijn er om jou daarin te ondersteunen en verlenen je de nodige zorgen onderweg.

Bovendien ligt ons woonzorgcentrum in de dorpskern. Heb je altijd in Neeroeteren gewoond? Dan blijf jij gewoon in je vertrouwde omgeving wonen. Daardoor ken jij perfect de weg en kan je nog steeds zelfstandig naar de bank of naar de winkel gaan. Breng je graag een bezoekje aan je familie of wil je een terrasje doen? Ook dat is mogelijk. Samen bekijken we de mogelijkheden zodat jij aan het roer van je eigen leven blijft staan.

 • Sarah Maggen

  Wat mag je verwachten van ons?

  We werken aan de kwaliteit binnen ons huis en benadrukken het wonen en leven. Daarnaast kunnen de bewoners iedere ochtend aanschuiven aan het uitgebreid ontbijtbuffet. We organiseren ook veel activiteiten voor hen en werken steeds themagebonden.
  Sarah Maggen
  Referentiepersoon dementie & ergotherapeut
 • Jan Zels

  Wat mag je verwachten van ons?

  Als ergotherapeut doe ik vaak zot en dat doe ik graag! De mensen appreciëren dat! Wat ik hier een grote troef vind? Het is een huis midden in Neeroeteren. Het Park leeft in Neeroeteren en Neeroeteren leeft in Het Park.
  Jan Zels
  Ergotherapeut
 • Annik Schoofs

  Wat mag je verwachten van ons?

  Het is hier heel huiselijk en fijn. We zijn redelijk kleinschalig dus iedereen kent iedereen. We leveren goede zorgen en de bewoners staan bij alle collega’s op de eerste plaats.
  Annik Schoofs
  Afdelingshoofd verpleging
 • Maria

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben gelukkig als mijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen op bezoek komen. Ze mogen hier altijd op bezoek komen, wanneer ze maar willen. Bovendien zijn er veel activiteiten met veel variatie in Het Park. Door de dag ga ik bijvoorbeeld wandelen, om 16u gaan we vaak kaarten, de Zorgtoppers organiseren twee keer per week kienen en we doen ook creatieve activiteiten zoals schilderen.
  Maria
  Bewoonster Oeterpark
 • Thoke

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik heb hier altijd al graag gewoond. Ik voel me hier echt thuis.
  Thoke
  Bewoonster
 • Rita

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik heb hier veel volk rond mij en heb hier veel vriendinnen gemaakt. Ik drink ook al eens graag een tasje koffie en het eten is hier buitengewoon lekker!
  Rita
  Bewoonster

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

089 86 60 60
phone